Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Friday, October 2, 2009

Lagi Gambau Raye @ Melaka...

Dr kiri Abg Ngah, En. Hubby, Abg Long @ Wak Didi, Kak Long, Kak Ngah & Haku ngan Cik Damia

Haku Ngan Along posing ala2 Cover Magazine..

Abg Long @ Wak Didi wif Kak Long

Pilih saje mana satu yg berkenan di hati except yg baju kaler ala2 pink tuh hanyer utk haku sorang jeks... ahahaha...


Malam Raya: Aksi berani Cik Damia main bunga hapi...



Muka bangga Cik Damia..


Kecewa tahap gaban biler bunga hapi dah abes... [x dpt terima kenyataan...]


Kembali tenang lepas dapat main bunga api balik..


Sape benarnyer yg excited neh...? Cik Damia or En. Hubby?? Konpius den!!

Raye ke 3 @ Umah Kak Jai [atehnyer damia] -
Cik Damia tgh senang ati makan semekut sambil jalan...


Kak Ngah dsamping Suami terchenta....

Ops.. Ngah.. sorry ar ter entry skali gambau censord neh... Ahahaha..
[Bak kata Kak Ngah, gara2 kutipan duit raye x achieve target... ] ekekeke..


6 comments:

Marsha~ said...

pergh.. raya sakan damia.. ade lagi gambau raya ye? hehehe.. ni mesti angpow lebat ni.. hehe

Cicada2nd said...

Damia terlepas angpau drp pak cu dia. kerugian besar tu. kak iparku... nak merasa jg duit raya ko.

acu aza damia said...

xkan terlepas pun.. tunggu... Kalo x sempat raye neh, raye Haji kan ader...

Mane nyer ajaran ko ikut dah kerje pun leh dapat duit rayeee..???

Priyanka said...

Good post and will look forward to your future update. Thanks

Website SEO

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚