Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Wednesday, February 17, 2010

Risau...

Salam...

Malam tadi, sampai2 jer haku dr Batu Gajah, aku terima call dr Kak Ngah haku... Skrg Abg Ngah Kat JB Specialist Hospital... Paru2 penuh air + jantung lemah ngan 2 injap jantungnyer bocor... Ya Allah... Besar betul dugaan akak haku yg sorang tuh...

Benarnyer, Abg Ipar haku tuh Start sakit bulan 10 2009 aritu... Mulanyer batuk2 biase jer... Skrg, dah masuk 4 bulan... Tambah teruk keadaan dia... Hati aku risau... Risaukan Kak Ngah yg bukannyer sihat sgt pun tuh... Kak Ngah Highblood Pressure.. Dgn keadaan yg x cukup rest, lagi la tinggi darah dia... Mak aku plak kat Melaka pg tadi sebelum aku g kerja dah call aku... Nangis2 kata nak g JB arini gak... Nak mintak aku dtg amik bawak dia g JB... Risau nyer aku....

Kalo la aku nih leh terbang sekejapan jer leh g sana sini dah lama aku g sana...

Kak Ngah,

Org harap Kak Ngah sabar terima dugaan ni... Tabah Kak Ngah.... Awk kene kuat utk anak2 awk... Especially utk hubby awk... Sama2 kita doa moga Abg Ngah cepat sembuh n ceria cam dulu2...

Nih Gambar Kak Ngah ngan Abg Ngah Ms Raya 2009 aritu... Ms neh Abg Ngah ok lagi...


Nih Gambar Abg Ngah yg sempat En. Hubby tangkap ms kitorg g JB New Year arituh....

4 comments:

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Marsha~ said...

Jemput datang ke birthday bash Qila ye, Ahad (13 June) ni... :)

~~ciklinn~~ said...

salam tu an rumah..
ciklinn dtg.. setelah ilang penyakit mabuk2 n selamat bersalin.. skrg kembali merempit jumpa kawan2.. heheh

semoga kakak cepat sembuhh yer...