Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Monday, February 1, 2010

Birthday Party Damia Batrisya... Part 1

Salam..

Niat Hati ndak upload sumer gambo arini gak.... Tapi ntahler.. Broadband neh wat hal la plaks... Lembabnyer ngalahkan kura2 tgh lumba ngan arnab. So, layan jerla separuh dr gambo neh dulu... Lagi separuh akan ku upload kendian yer....


Kak Long ngan Cu'a... Iklan Colgate ngan iklan cukur bulu kaki... muahahaha


Aku kah or Damia yang excited nak bukak hadiah neh...???



Aper la yg menarik perhatian tuh....


Nguehehe. Damia dapat rumah Besssssaaaarrr punyer!!!!





Ape konsep ar neh....


Metua ngan mak ayah tengah borak2, Abg ipar aku kontrol macho pandang camera... Layan!!!

Pasangan Sherashi....


Atok selaku ketua band.. Tgh train cucu dia main drum....


Haku pelik.. Dalam banyak2 hadiah bertemakan keperempuanan... Yang neh jugak jadik favourite anak dara haku neh...!!!

4 comments:

sujaihah said...

best nyer hadiah damia...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wah wah..happeningnye...mesti hepi anak dara tu kan?

Ogie said...

Paling menarik....adalah.....gambo
"PASANGAN SHERASHI"...

I like......

chilun @ cik pau @ bibimie said...

salam acu
sori sesangat pasal tak dapat nak datang bday party damia. balik kg ada sepupu emy kawen.
happy birthday damia..... semoga menjadi anak baik yang solehah.
ohh... thanx ek gudies tu. bb kecik pun dapat gak... tq tq...