Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Tuesday, January 26, 2010

Selamat Hari Lahir Sayang....

Salam semua...
Hari ni umur Damia Batrisya genap 2 Tahun... Pejam Celik, x sangka, umur anak ibu dah 2 tahun... Rasa cam baru semalam jer ibu lahirkan awak...


Damia Batrisya,


Moga awak membesar jadik anak yg berguna pada keluarga, agama, bangsa & negara... Moga awak dilimpahi berjuta rahmat... Moga awk membesar sebagai gegurl yang penyabar, penyayang & menghormati semua org... Ayah & Ibu sayang sangat kat awak... Awak lah racun, awaklah penawar... Walopun kadang2 ibu rase geram ngan awak sbb awak notty, kadang2 "terlepuk" buttock awak, angry kat awak... Tp sebenarnyer, ibu saaaayang sgt kat awk... Awk jgn notty2 tau sayang.... Be a gud gurl key...


Hurm...


Semalam, Damia tido awl... Kol 9 lebih dah tido... haku ingat, dia tgh layan dvd Hi-5, ghupernye.... ZZzzzz... Terkejut haku sbb biasenyer damia kalo x selagi kol 11, jgn harap ler dia nak tido...


Tahun ni, xder birthday cake utk damia jamu kat kengkawan kat school dia... Sbb, haku n hubby telah merangka rancangan utk wat small birthday party utk dia... Hehe....



Key ar.... Kang, lagi panjang haku tulis, banjir plak blog haku neh kang.. Tgh syahdu giler terkenangkan saat2 haku deliver Damia 2 tahun lepas sampai ler ke ari nih... So, layan ar gambo Damia ms umo baru sehari n gambar skrg... hehe....

Ms nih Damia baruu lepas 7 jam lahir...

Nih la Damia skrg...!!

Chiow!!

6 comments:

sujaihah said...

heppy bday damia..be a gud girl yer..

ingat pesan mama tu...nanti mama bt majlis yer...cute nyer dia masa kecik..:)

acu aza damia said...

TQ Sujaihah...

Su tggl mana..? Kalo kat area2 kajang, leh le datang...

mopajah said...

Hepi besday damia...

Jgn notti2 ye nnti ibu babap..ops!! terlebih sudah...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

hepi besday damia...tak sangka dah 2yrs old kan? rasa cam smlm br kita mak2 kecoh2 pasal babycare semua..tau2 besar dah..

acu aza damia said...

Rina:- Damia kata tengkiu Auntie
Rina....

Mama-Miya:- Hurm... Masa sungguh
cepat berlalu... Rase
cam baruu jer borak2
pasal camner cara2 nak
besarkan anak... hm....

[-suziey-] said...

happy besday damia.muda setahun dr aQeel tp beza bape bulan je