Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, January 7, 2010

Entry New Year 2010...

Salam Sumer...

Arini baru ar haku ader mood untuk menghapdet blog kesayangan haku neh...
1st of all, x terlambat ag aku rase utk mengucapkan Selamat Tahun Baru Kat sumer kengkawan blogger... Samada yg mmg slalu jenguk, yg sajer2 singgah or pengkomen tegar mahupun pembaca secara senyap2..... Moga tahun baru 2010 neh membawa berjuta rahmat utk semua... Azam haku tahun 2010 neh nak majukan diri n keluarga... Nak bahagiakan semua org... Moga segala apa cabaran yg dihadapi dapat aku hadapi ngan tenang... Insyaallah...


Baru 3 ari masuk tahun baru maka umur haku pun akan meningkat ke satu lagi tangga... Menci ar.... Tp, ape la ader pada nombor kan.... It's just a number u know.... Janji ati still muda n ceria.... (Elleh.... ayat nak menyedapkan ati)

Tahun baru, kitorang celebrate kat JB jer... Saje ke sana... Sambil lawat Abang Ipar haku yang x bape sihat... Terkujut beruk haku sampai2 jer kat umah dorang kat JB, nengokkan Abg Ngah yg sebelum ni ala2 Teddy Bear (Sila jangan marah yer Kak Ngah...) Skarang neh dah Kuyusssh jer macam Jackie Chan... Cian dia... Ikut kata Doktor, Kak Ngah kata Abg Ngah kena Jangkitan Paru2.. Tp skrg nih dah nampak ok sket lepas berubat...

Ari ke 2 kat JB haku, En. Hubby ngan Cik Damia g Singapore jap... Ader menda En. Hubby nak kene uruskan kat sana... xdan jalan kemana pun.. Lepas En. Hubby settlekan urusan kat sana kitorg teruss jer balik... Sbb ader keje yg En. Hubby nak kena wat online... Cari Cyber Cafe kat Singapore, Haramm... x jumpe... Dsebabkan En. Hubby x bawak Laptop, terpaksa ler bergegas balik umah Kak Ngah... Penat giler haku... Ntah hape ragam ntah Cik Damia x nak jalan sendirik... Nak bdukung jer... Elooo Cik Damia... Awak tuh dah nak masuk 2 tahun ler.... Penat ibu ngan ayah tau...

Pagi ahad, haku buatkan utk Cik Damia Maggie Sup.. 1st time Cik Damia makan Maggie mee... Selera sungguh... (Haku x letak perencah Maggie tao.... Tumis bawang ngan letak telur jer....) Tengah2 makan, cik Damia pandang haku n cakap "Betul2 Hao Liao.... Ha ha ha...." - Pengaruh Iklan sungguh anak haku neh.... satu umah gelakkan dia!!!

Tengahari, Sesi berenang kat swimming pool Cik Damia ngan sepupu2 dia... Ala, bukannyer berenang pun... dok kat tepi pool jer....

Makan tengahari En.Hubby ajak g makan kat luar... Semua g kecuali Abg Ngah yg x sihat... Makan kat Pizza Hut Plaza Angsana... Kunon2 nak celebrate Birthday haku ler tuh.... Neway... Tq En. Hubby... I Love u Soooo Much ( Sila muntah kat toilet yer...)

Banyak benarnyer yg haku nak story.... gambarpun banyak yg nak upload... Tp, nanti ar yer... Masa x mengizinkan...

Neway, haku nak ucapkan tengkiu bebanyak kat semua kengkawan blogger yg wish hepi beday kat haku... Yang paling haku terharu, mak haku ler call tengah2 malam wish kat haku... Sebak pun ader.... Ehehehe... Tengkiu mak...

Tp, haku rase satu "kehilangan" biler member kamceng haku yg tetiap tawon jd org kedua wish kat haku tp tawon neh sonyapppp yo... NORHASLIZA MOHD NOOR.... Beb, perhal.... xper ar... haku paham ko sibuk... Yerla... ko kan dah nak jadik mak bulan March neh... Sampai ati ko luper..... sedey haku.....

Stakat neh jerla dulu... Ader masa Haku hapdet lagi.... Salam & Chiowwwwss

1 comment:

[-suziey-] said...

hehe..xpe take ur time..upload sume gbr2 tu..ekek:p
happy new year:)