Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Saturday, December 26, 2009

Damia in da house!!!

Hi all.... Damia dah sihat tau... X caya nengok ler senyuman lebar Damia & Ibu... Ibu dh x susah ati ag.....



Shanteek x sunglass sayeee...??




Hurm..... amenda nih.....??


Damia wif ibu posing ala2 cover magazine.... X koseeee nyah!!



"Ape kata ayah belikan yang ni utk Damia sempena ngan bufday damia yg akan datang.... Ngeh Ngeh Ngeh..."



4 comments:

Marsha~ said...

damia tak sihat??? qila pun demam ni, demam nak tumbuh gigi taring.. atas bawah lak tu tumbuh serentak... sunglass damia sama le mcm qila punye.. pink kaler...

acu aza damia said...

Aritu kan dia kene chicken pox... Now dah ok dah... Alhamdulillah...

sujaihah said...

damia ni br nak masuk 2 thn kan kak?nampak tinggi la dia

acu aza damia said...

Ha'ah Su...

26hb akan datang neh, genap ler Damia 2 tahun...

Tu la pasal... dia tinggi... ramai yg ingat damia dh 3 tahun bila tgok secara fizikal la.... Ehehehe