Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Sunday, December 20, 2009

Damia Dah Sehattttt!!!!

Salam sumer!!!!

Anak dara i dah sihat tau..... Alhamdulillah... 1 minggu jer chicken pox dia.... pastu dah ok.. & Alhamdulillah, nasib baik Damia x demam berpanjangan.... Bagusnyer, dia lalu gak nk minum susu.... Syukur.. Risau haku kalo badan dia yg sedap2 tu susut.... Mehla, layan gambo Damia yg dah sihat neh....





Key ar.... pye sumer!!!!