Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Friday, January 8, 2010

Gambar2 Ms kat Jay Bee....

Sila layan gambar2 yg En. Hubby n haku sempat snap yer.....


Sabtu (02.01.2010)


Pagi otw g Bus station nk ke Singapore... Muka ngantuk damia


Serius nyer..


Sila abaikan Meenachiii kat sebelah tu yer.... Ms neh kat dalam MRT otw nak balik JB...



Muka boring + penat 2 beranak otw balik JB... Neh jer la gambar yg sempat snap ms kat "oversea".... -POYO!!

Ahad (03.01.2010)

Pagi - Cik Damia ngan cousin2nyer berendam time....



Wah... beshnyer kalo dapat g belah sana.... - Agaknyer tu ler yg damia pikir ms neh...



Irsyad yg montel cam Telletubbies....



Ekekeke siram Kak Seri ngan air....



Aper la yg budak dua orang neh tgh gosip neh...



Yeehaaaa...



Hehehe....


Peaceeeee!!!



Aksi Kak Seri kene buli ngan Damia.... Syiannnn...



Jom la Damia..... Damia kata "nanakkkkkkk"



En. Hubby berjaya bawak damia berendam kat dalam swimming pool...



Ayah.... Damia scared.....




Puas berendam main playground lak...




Penat berendam.... Susu time....!!!!



Abang Ngah yg dah kuyyushhhhh.... Sedang di urut oleh Cik Irfan...



Ibu... Jom g jenjalan....


En. Irfan Aiman....


Iklan aper neh erk....??


Lawaknyer!!!!


Happy birthday Ibu....



Damia, Haku ngan Pn. Rodziah @ Kak Ngah...


Org tgh sibuk makan, Cik Damia sibuk wat menda laen....



En. Irsyad... Nyum... Nyum....


En. Irfan & Cik Seri yg tgh kontrol macho / ayu...



Haku dah agak dah.... nengok tuh ader 2 tanduk kat atas pale haku tuh....!!



Peace ag.....


Same x muka kitorang...???



Licinnnn meja....


Damia tgh terpegun nengok idola dia... UPIN & IPIN.....



Ajak jalan... Nanak.... terpaku nengok UPIN & IPIN nyer poster...




Haku tgh sibuk usha kasut, Cik Damia tgh sibuk ?????



Soh turun kelam kabut dia....





Ha.... dah start dah....


Cantik gak kasut neh....





Jom cubaaaa....



Ala... x muat la pulak....



Jommmm... Balik....



Peaceeee Lagi.....



Irsyad penat la ibu.. nak duduk.... - Dialog Irsyad kat ibu dia....


7 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wah wah,,memacam gaya...bukan main galak main air..pastu ada hati nak test highheels tu..cute cute

Ogie said...

Muahahahaha......Komot ibu johor yg sangat komot......
Nnt dtg umah ibu agi eh...boleh mandi lagi....huhuhuhu....

nasazfrog... said...

cantik2 gambar kat sini.. kak klu turun jb lagi kasik tau la leh jumpa.:)

acu aza damia said...

Mama-Miya: Mmg... Kalo dah nama pun gegurl kan....

Kak Ngah: Mwahahaha... Mmg, nanti nak dtg ag....

Nasazfrog:- Ehehehe... awk tggl kat Jay Bee ker....? Belah mana..?

Marsha~ said...

woaahhh.. banyaknyeeeeeee gambauuu.. mmg jalan sakan ni.. shopping sakan dak?

kakak berjiran dgn saye?? umah dia yg mana? hubby dia bwk grand livina ek??

acu aza damia said...

shopping banyak barang damia jer... Ekekeke

Yg Grand Livina tuh Umah Najla kan... Hubby akak haku yg pakai keta satria biru... Anak dia yg nama Fatin tuh...

Jimmy Perdana said...

please visit www.skytravelblog.com