Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Friday, February 13, 2009

X Boleh Dah.....?????!!!



Uiks... Hatiku teramatla kuciwa.... Selama nih mmg aku slalu follow blog Memori Zulaikha .. La ni, blog tuh dah listed under registered reader jerk.. Means, aku dh xdapat nak mengikuti pkembangan citer kes tuh... Nih sumer si FFF tu la puncanya... Hwaaaaa... Dijah... Nape ko x list kan haku.... Sedey tau... Pada sape2 yg jengan blog haku n yg dapat baca blog tuh, tulun la bagitau kat Dijah yang haku tgh sedey tahap melampau neh... Hwaa... xleh nak taip ag neh.. Gua sedey neh.. Huhhuhuhuuuu....
Ps: Gambar neh mendescribekan perasaan sedey haku xdapat bukak blog Zulaikha... Sila Abaikan Background yg "xmenyelerakan" tu yer....



4 comments:

little people items said...

hehehe..nice bekgraun

acu aza damia said...

heks... Berbunga lalang... Ahaks...

Monkey D Luffy said...

background tu! auwwww

acu aza damia said...

Hesyh.... Degilnyer Kome2 Neh.. Haku dah tulih dah, SILA ABAIKAN BEKGROND TUH.... Hamboi.... Biasa tuh!!