Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Tuesday, May 5, 2009

Damia Balik Bt Gajah & Taiping...

Salam…






Cuti Hari Pekerja aritu Haku Sefamily balik Batu Gajah & Taiping jenguks Atok & Opah2 Damia… Sambil2 tuh bawak Damia g Zoo Taiping [Mau x nyer.. Nak g Zoo kat KL tuh ntah biler ntah dapat pegi] Dah alang2 Umah Atok kat Taiping dekat ngan Zoo… Hape lagi… Ni la antara gambar2 Damia masa kat sana… Layanz….

Nih antara aksi2 damia kat umah Atok & Opah Taiping & Batu Gajah..


** Atok Ngan Opah Taiping



**Damia malu2 kucing nak snap gambo ngan atok & Opah Taiping..




**Atok, Opah, Damia Ngan Ayah [Ibu cuma jadik juru kamera jek la yeks...]


**Damia dah mule la tunjuk pose dia tuh...


** Ibu, Damia Ngan Opah Batu Gajah... [gambo x bape clear ar..]



Nih masa Damia Ngan Ayah & Ibu g Zoo Taiping




** Damia Ngan Ibu Control Chunn...







**Cepatla Ayah... Damia dah x sabo nak watch animals nih...






** Ayah, pandang Kamera la....


** Masa Damia tgok Girrafe ngan Zebra nih, dia sengih sengsorang.. [eleh, teringat citer Madagascar la tuh!!]

Sekian Sajeeee....

8 comments:

Nora said...

bestnye damia.. jln² balik kg yer.

acu aza damia said...

ha'ahla nora...

Dah lama atok ngan opah x jumpa damia... he..he.. Almaklumla.. Ayah Damia tuh bz bebenor....
;P

Ogie said...

Macam kenal jek tudung "coklak" tu....bukan kita beli sesama kat JB arituh???

Putra Mama said...

ayah tu buat2 bz jer.. lain kali ajak ayah balik kg slalu yer Damia..

acu aza damia said...

Kak Ngah: Ha'ah kan... Ape ke nama sopping komplek tuh...?? Ha.... Plaza Angsana kan....? betul betul betul!!!

Putra Mama: Hm... Buat2 bz yeks.... Nak kene wat spotchek neh... muahahaha...

miela77 said...

salam perkenalan...org bt gjh rupanya...aye duk tg tualang lama tuh...ramai kengkawan kat bt gjh...

acu aza damia said...

MIELA: SY BUKAN ORG BT GAJAH.. SY ORG MELAKA.. HUBBY JEK ORG SANA...

Cicada2nd said...

gambar mak aku pun ada... mana gmbr aku? tg tualang tu dekat jelah acu oiii dr bt gajah.