Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Wednesday, May 13, 2009

Secara Tiba-Tiba......

Salam...


Tibe-Tibe.....
Aku rase rinduuuu sangat2 kat sumer adik badik aku...

Tibe-tibe...

Aku rase rinduuuu sangat2 kat anak2 buah aku....


Tibe-Tibe...
Aku rase Rinduuuuu sangat kat mak ayah aku..



Kenape ek...??
Tibe-tibe.. Aku rase rinduuuuuuuuuuuuuuu yang teramat sangat kat sume orang..






Moga Allah lindungi sumer ahli keluargaku.. Jauhkan la dorang sumer dari Mara bahaya Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim....


Hanya Kau yang Maha mengetahui...


3 comments:

niza said...

semoga semuanyer dlm keadaan selamat...insya allah...try la call diaorg...ntah2 dorg pun rindu awk gak...hehehe...klu x awk pun..ngn damia..hikss..

eiza in the house.. said...

salam..
maaf lama tak kesini..za pun setuju komen niza tu..aper kata call dan bertanya kbr..cuti2 nanti balik la kekg yer...:)

acu aza damia said...

Niza: Cal tu mmg slalu.. Cuma jarang dapat jumpa..

Eiza: Mmg slalu balik kg kalo cuti & kalo En. Suaminyer x keje...

Ntahle.. tetiba terasa sentimental sgt... rindu kat semua!!