Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Wednesday, July 1, 2009

Damia Batuk Lagi!!


Arini aku teramat la susah hati…

Damia Batuk balik… Kali ni nampak cam lagi teruk… Lepas dia on antibiotik aritu, batuk dia dah ok dah.. Tp, seminggu jek… Ni dah batuk balik… Aku pun xtau ape nak buat dah.. Selalu sangat Damia nih batuk.. Sbb dia sukee bebenor masukkan tangan nak ape2 jek dalam mulut dia… Alangkan depan mata haku pun dia wat cenggitu, ini kan pulak kalo kat Taska.. Ag la galak dia…

Mati akal aku ape nak buat dah.. xkan asik nak g klinik jek… Asik nak makan ubatttt jek… Aku yang naik letih nengokkan Damia asik kene makan ubat jek…
** Gambar neh masa Damia kene Neb Bulan Lepas...

Cadangnyer arinih nak bawak Damia g klinik… LAGIIII…. Risauler haku… Kahak dia macam banyak jek… Malam tadi pun dia meragam… x bape nak tido sangat…

Cian anak ibu nih…

6 comments:

Ema@Red said...

Meen pun dah 4 hari batuk selsema.... selera makan pun dah x de... huhhuhuhu... tido asyik terjaga..... ermmmm

acu aza damia said...

Tu ar...

Syiyan anak2 kite kan...

Nora said...

cuaca x menentu skrg nih. jerebu pun yer. elok lar bwk ke klinik damia tuh. kesian tgk bdk kecit yg batuk2 tp x pandai lg nk buang kahak dia. huhu!

Mama Shinta Musraika said...

salam acu..

kita yg dah tua bangka ni pon kalau batuk rase menderita jer.. pe lagi bebudak kan. ciannya Damia
mudah mudahan Damia cepat sembuh dari batuknya. amin..

Ogie said...

Ala syian nya anak ibu johor nih...asyik asyik batuk....cemana nak buat lagi....pegi jek la kinik puan ibunya....

nasazfrog... said...

salam kenal sis... ha anak kita pun tgh demam, batu kahak lagi, selsema,, mungkin musim kot ek,,, arini nak bawak g klinik lagi,,

kita tukar link k..:)