Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Saturday, September 12, 2009

TERLATEST DAMIA BATRISYA

Salam... Lame giler aku x update blog.. Bukan ape.... Sibuk ar sket.. Banyak menda nak kena wat nak dekat2 raye nih.... So, sebagai pengubat kerinduan, nihla antara aksi2 damia semenjak dua menjak nih.... Layannnnnnnn.....


Ayoooo... Nape tetiber dunia jadik kaler pink neh...??


Owh, lupe lak.. I pakai sunglass... Silau nyah.....



Nihla iklan suglass kat bilik tido... Ok x..?


Ni plak iklan Baju tido...


Skrg kalo Damia gelak mesti tutup mulut cenggini. Giler gediks anak dara i nih...


Damia n ibu posing mautsss....


Glamour kan kite nih ibu kan.. kan..kan...


Cube teka, ape rase kertas nih kalo damia gigit.....

x jadila nak gigit... Ibu dah warning.. "Damia, don't.... Dirty la.."

Damia kata, "Ala, leh la ibu.. damia nak rase sket jeee.."

"Leh ar erk..... leh erk...."

"Ok la.. Okla... Damia x gigit pun... Damia sajer jeks suka tengok kalo ibu angry.....Kiut, macam Pooh... Tp ibu slalu kata kat Damia , "Damia, ibu kalo angry ibu leh tukar jadik kaler leh ijau... Cam Hulk...." Hulk tuh ape yek ibu...? Nanti ibu kenalkan damia ngan Hulk tu yer...."
Keyla, sekian sajer.... Memendangkan minngu depan nak raye dah, aku nak hambek kesempatan nih utk ucapkan Selamat Hari Rayee utk semua rerakan blogger yang setia utk bace ngomelan n bebelan aku neh... Maaf zahir batin andai ader terkasar bahase or kekalo ader yg terkecik atiii.... Key, adios.. Ader mase aku hapdet ag naaa.....
Wassalam...

2 comments:

wansteddy said...

acu... muka damia kopipes btl muka acu yek... sma cute je mak n anak ni :)

acu aza damia said...

muahaha... i dah terase kembang mambangs dah neh... Iyer ke muka i..? Ramai kata Damia ikut kopipes bukak ayah dia... Cuma idung Damia jerk "mancung" kopipes ikut idung ibu dia... ngehehehe...