Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Monday, April 6, 2009

Aku Sukeee...

Salam kengkawan..

Aku saje nak kongsi lagu kegemaran aku skrg neh.. Eberytime aku drive nak g keje pepagi dari Kajang ke KL mmg aku nantikan lagu neh.. So kengkawan, layan la lirik lagu Dan Sebenarnya dari Yuna neh... Layannnnnnn..


Yuna-Dan Sebenarnya


oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku





7 comments:

Shinta Musraika said...

salam acu..

teringin juga nak dengar tapi pc ku ini pekak (takde speaker) so tak dpt la dgar ape2. sbb tu jugalah ku tak lownload anythings yg bersound hehehe..

ILA said...

alah,saper yuna ni ek?kita mmg ketinggalan bab2 mcm ni

acu aza damia said...

Haku pun x kenal budak neh... Budak dr Indie Band.. Tapi x kesahla.. Janji Lagu dia sedap... N janji haku Layannnnnzzzz...
;-P

~~ciklinn~~ said...

aku pun suker lagu nie... duk ulang2 denagr

NuRuL DhiA said...

owhh, ini ke penyanyi nye...besh lagu ni suka layan, tp xpenah tau sape penyanyi nye, indon ke malaysian nih?

acu aza damia said...

nurul, ni made in malaysia ar!

Marsha~ said...

ramai betul org suka lagu dia ni ek??