Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Sunday, April 12, 2009

Damia in Action!


Salam...
Giler gediks tajuk n3 aku kali nih... Lame dah haku x menghapdet umah aku neh.. Dah bsarang gamaknyer.... Soryla yek.. banyak menda yang aku kena wat awal2 bulan... So,pempaham jek la... Ari nih kengkawan, aku nak kongsi gambo anak dara aku ngabihkan weekend dia... Meh nengok....





-Ape yang kusyuk sangat damia tengok tu... Jom Close-up...







-Ek. Cam kenal jek Cartoon tuh....







-La... Damia tgh watch Uin & Ipin.... Mak aiii...





- Concentrate nyer....



-Tengok tu.... Isk....!













- Layan jek la Damia... Masa nih Damia tgh tggu smentara ayah & ibu siap nak kuar g tgok cousin damia race basikal kat cheras...

Tu la aksi2 anak dara saya yang minat sangat kat Upin & Ipin... Yang terbaru, dia suka benor lagu I like to Move It Citer Madagaskar tuh.. Siap joget2... Layan jek la Damia.....
Key, Adios!!









4 comments:

Nora said...

bagus damia.. layan je upin ipin tu. hehehe. anak dara kite pun suke layan. pastu tetiap ari mntak pasangkan dvd madagascar tuh. haihh.. asalkan diorg gumbire :)

Shinta Musraika said...

Amboi Damia.. kusyuknya tgk katun..

Cicada2nd said...

bapa sedara dia pun suka juga citer upin ipin tu. kalau ada tayang kat pawagam lagi... nak je dia gi tgk lagi.

acu aza damia said...

hahaha...

Bapak sedara dia tuh mmg... Dunia kanak2 x ilang ag.. huhu...

Lenkali kalo ade citer Upin & Ipin kat wayang nak soh bapak sedara dia tu blanja... leh..?