Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, April 16, 2009

Frustrated!!


Salam...


Ape perasaan korang kalo ade somebody yang letak pasir dalam periuk nasik korang...??


Sila bagi komen anda key...?



11 comments:

ILA said...

la,jahat ek org tu?hmmm,tak tahu nak ckp mcm mana tp sabar jelah..semoga Allah SWT membalas segalanya

IbuKauthar@Salwa said...

salam aza(ke acu ye)
tq sbb penah singgah my blog
this is my 1st time commenting
btw abt ur entry ni..
doa org yg dianiayai adalah maqbul
berdoalah pada ALLAH insyaALLAH org berkenaan dpt balasan.

acu aza damia said...

ILA:- Mmg jahat tahap Gaban... Biar Allah jek yg balas..

Ibu Kauthar @ Salwa:- Sy Acu... Aza tu nama hubby hehe.. Mmg sentiasa bdoa moga Allah tunjukkan kebenarannye...

btw, TQ 4 commenting... Geram & sedih sbb menda nih melibatkan ms depan.. Thanks again!

Ogie said...

Kah Ngah doakan Asu sentiasa bersabar, ingat.....semua ni ada hikmah...biarlah orang buat kita...sampai masanya nnt org lain akak tau sendiri dan kebenaran akan terbongkar....InsyaAllah.....Kak Ngah doakan yg terbaik utk adik adik ak Ngah.

Leen Die said...

loh mmg jahatlah acu..sula je acu kalu org mcm tue..huhh..manusia nie kalu tak buat baik kat org tak sah kan..awatnya?

acu aza damia said...

Sabar mmg sabar.. Tp sabar pun ade batasan.. Asik xpe2, org pijak pale.. Mberontak plak org kata besar kepala.. camner tuh...??

bondaqeem said...

salam.
kalu mommy memang naik angin satu badan.. pastu nangis.. biar Tuhan yang balas.. ada pelung mommy sembuq gaks kat muka.. dunia akhirat xberkat org macam tuh!
hehe:) bab2 ngutuk org2 cam gini mommy laju jek.. :P

syahadah said...

sorry ek nympuk...ada jugak org nk buat i mcm kes awak...tak tahu atas dasar apa?org tu mmg takde ati perut ...

acu aza damia said...

Supposed to be last wednesday i dah promoted (from clerk to Officer..) But, bcuz of that "person" all gone!!

From positif side yes, it's not my rezeki yet...

I've tried to.. Sabar.. Sabar & Sabar.. But until when... :(

wansteddy said...

slm beb...

aku fhm pe ko rasa... aku pn penah alami situasi camni. nak2 yg taruk pasir tu kawan baik sndri.... lagi parah hati. org leh senang2 kata sabo3.. kita yg dgr neshat cmtu yg hilang sabo. tapi hakikatnya, wat xtahu je dgn manusia jenis tu. kalau xsedor2 diri lelama dia merasa jugak hukum karma....

by d way... nk mntk tlg VOTE 4 ALIYA 4 da contest baby cute. 4 more info, pls visit my blog yep... tq beb...

Nora said...

sabar lar acu. bykkan berdoa. org tu akan dpt balasan gak nnt, kalo bkn kat dunia, kat akhirat pasti dibalas. sakit ati tu mmg. tp kat mane² pun ade je org cenggini. kalo yg wat tu bangsa lain tu xpe lg, kalo dah bangsa sendiri nk jatuhkan bangsa sendiri, ape nk jd lar..