Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, January 29, 2009

bLuRRR, bEngAng taHaP gAbaNZzzzZ....

Salam..


Haku nk menghapdet perasaan haku yg BLURR tahap GABANzzz yang penuh ngan kebengangan yang melampau dan kemarahan yg meruap ruap..

Setau haku, office hour aku from 8.45am to 5.45pm. Tp, alkisah nak dijadikan cerita, kol 5.55pm ade la sorg mangkuk ayun yg aku x tau la nak kategorikan ape jenis manusia la kan, tergedik gedik dtg tempat haku. Dalam hati haku "Ape Ndoook.....????" Tuuu Dia.... 3 ke 5 File diletak nyer kat atas meja haku!! Siap bagi instruction secara lisan key... Haku pon dgr dgn penuh Jeliknyer n jawab "Can u please job down cz i xnak ade any misunderstanding or miscommunication" Tuuu dia... Cantek x ayat haku...?? Bukan ape... punya la panjang office hour, baru time tuh dia nak bagi job kat haku..?? Gila Kentanggggssss...?? Hape, dia hengat haku sambung shift malam ker...?
Haku pun x tau la nape ader ag manusia cenggitu di zaman serba moden & sanggih neh.. Hello bro, i know that i'm just "KERANI CABUK" but it doesn't mean i'm a SLAVE or COOLIE... I'M NOT AS STUPID AS U THINK...
Nih bukan 1st time dia wat menda camtu kat haku... Selama nih haku dh banyak SABAR. Tp, hini kali, SORRY BRO... I have to... Sampai bila anda mahu memijak kepala saye haaa....???
Key la, tu jer la cetanyer... Dh malam buta neh, haku pun dh ngantuk tahap dewa...
So, See uols in the next post key...?
Daaa....


4 comments:

MaDihays{Ida} said...

dulu saya pernah ade pengalaman camni dgn bos lama, off hours abes pkul nam, pkul 6.05 time kita dah nak kuar kat pintu tu dia leh la buat2 emergency, kalo emergency tu jarang - jarang takpe gak, ini hari-hari.. sgt hangin oke..
so, ape yg aku buat, pkul 5.50 aku da siap kemas beg, 5.59 aku dah nyorok belakang pintu keluar, tepat2 pkol 6 aku 'tet' access card ku, dan balik dgn senang hatinya.. wakahkahkah, tp kadang2 tu sempat lg dia tangkap aku kat lif, jd aku tekan punat lif dan nyorok kat pantry.. kah, kah, kah!
padan muke, aku mane ade OT beb!
bley bwat tak?

acu aza damia said...

mwahahahaha...

Bagusss... Haku sukak itu cadangan...

Sangatnyer la hangin tau ida... Mane x nyer, dah ujung arii baru la nak bagi job... "KONGAJAQQQQQ..."

MaDihays{Ida} said...

hehe, sangat2 faham dgn perasaan kamu itu, so kena la try tips yg saya cadangkan tu..

acu aza damia said...

Ten Q ida.... Sure & definately!!! Shiyap ko Mangkuk Hayun....!