Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Friday, June 26, 2009

Damia Dah 1 Tahun 5 Bulan..

Salam...

Arini Damia Batrisya genap 1 Tahun 5 Bulan.. Mehla layan video Damia yg sempat haku rakam ms dia tgh layan DVD Barney...

video

Macam2 kerenah dia skrg... Tp aku happy layan walopun kengkadang aku rase geram... Skrg dia dh pandai kira dari 1 sampai 5. Tp short cut je la.. Bila aku kata "One.." Dia sambung "Two..." Then aku sambung "Three .. Four..." Dia plak sambung "Tie...." - Maksud dia Five ler tuh....
Ape2 jek la Damia...

2 comments:

miela77 said...

Wah...seronok kan mengikuti perkembangan anak2 nie...

cutieskidies collection said...

jom singgah ke CUTIESKIDIES... pelbagai pilihan baju branded kanak2 dengan harga menarik dan berpatutan khas buat simanja anda..kini jualan stok-clearance sdg berlangsung...diskaun sehingga 50%..