Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Monday, June 15, 2009

Weekend Damia & Family...

Salam.....

Venue: Kuarters Hospital Selayang
Time : 6.45pm till 11.00pm
Tajuk : Sambut New Born Baby.....

hehe... Weekend (ari Sabtu) haku se family ke Selayang, g junguk New Born baby @ Cousin baru Damia yang baru dilahirkan oleh akak ipar aku (Anak yg ke- 4) pada 10 June, 2009 @ 10.10pm (MIL aku yang bagitau time nyer kol bape...) To Kak Zaimah & Family, Tahniah yek!!

Sumer Abg2 ipar & adik ipar serta anak2 buah aku ader except Kak zimah yang kerojee...

So, let's d picture tell d story... (muahaha....Cam iklan ler...)




** Ni la baby baru tu.. Nama x letak ag.. MIL haku panggil Muhammad jek...

** Ni Ikan hasil tangkapan Nyah yang dah siap masak (Steam Halia Nyah)

** Ni jugak Ikan yang Nyah tangkap... Menunyer Masak 3 Rase... Sedap hingga menjilat jari!
** Ikan Steam Halia setelah oleh baham oleh kami semua... Whahaha ganas tol....



Kat bawah neh aksi2 ipar duai serta anak2 buah & anak haku sendiri yg kekenyangan....
Layannnnzzz....

** Damia n Da' gangs....


** Ni x yah citer ar.. Tengok jekla kepala dia yg kilat tuh menandakan betapa beliau seorang yg sedang kekenyangan....


Ni la ana punya "beras".... Kak Yus yang kekenyangan.
Background adalah En. Suamiku yang duduk bersimpuh.. Alahai sopannyer Suamiku....




** Weh, x abes ag makan??!! Ujan pun dh berenti ar.....


** Yang ni la Nyah... (Abang hubby haku yang No. 3 x silap)... Single lagi.. Available ke tak xtaula plak haku kan... ngehehehe... Nape...? Berminat..???

Sekian sahaja kisah kami menghabiskan weekend... Next n3, gambo damia yang paling latest yang baru jek aku dapat transferkan dalam thumb drive haku... Tungguuuu...
Adios!!

5 comments:

Nora said...

mak aiii.. teruja & terliur sgt nora tgk masakan ikan yg beso2 tuh. x bole jadik nih.. pi kedai seafood lar mkn! :)

Cicada2nd said...

bukan main sedap ko kutuk aku yer... xper xper...

acu aza damia said...

NORA: mwahaha... Terliur kan???

CU'A: Ala... "usik sikit2 jek"...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社