Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, June 4, 2009

Huarghhhh...



Salam..

Haku telah diserang ngan pasukan "VIRUS SELSEMA & BATUK".... Daya penglihatan ku telah terasa panas.... Huarghhhh.... Mase nih la plak tetiber terase nak hirup sup pindang ngan ikan goreng buatan mak.... ngehehehe......

4 comments:

Nora said...

moga cepat sembuh yer acu.. hmm, mcm² virus skrg nih. mntak dijauhkan ler dr h1n1 tuh.. takooot!

Mama Shinta Musraika said...

Salam..

Btul cakap Nora tu.. minta simpanglah sume penyakit tu.

nak cepat sembuh? minum la honey + limau nipis minum kerap kali 4-6 gelas sehari.. insyallah cepat sembuh. jgn lupa makan vitamin c :)

Cicada2nd said...

manjanya dia... sakit sikit ingat mak. sakit sikit ingat mak.

acu aza damia said...

NORA: TQ Nora.. Yang pastinyer bukan H1n1 yeks.... muahaha

MAMA SHINTA: TQ Jugak beb... Alhamdulillah, dah sihat sket walopun suareku x ag semerdu selemakmanis sebelum neh.. cheewah!!

CUA: Sementara Mak tgh aderla nak manje.. Esok2 bila dah xde nak manje kat sape ag.... ;P