Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Monday, June 15, 2009

Inila Dia.....

Anak dara haku yang dah 1 tawon 4 bulan...

P/S: 2 Kak Ngah, Gambo neh wat lepaskan rindu kat si komotsss....





















3 comments:

Mama Shinta Musraika said...

salam..

wah damia dgn spec besau tu.. bergaya tul la..

Damia ni muka abah btui la.. :)

acu aza damia said...

Betul3x...

Mmg ramai kata muka Damia ikot Photostat ikut ayah dia...

Cume tetibe jek terselit idung ibu dia.... Muahahaha!!!

Ogie said...

Alahai komot ibu johor........windu banget ibu johor kat komot....bila masnya kita ketemu lagih.....aduhai....nenek si komot......ilang sikit windu padanya.....nampak macam nenek dah gumuk nih....elo nnek...jaga makan haaaaaa.........
Eh....ada pulak si komot melaka tu...ilang jugak windu sikit.....windunyaaaaaaa kat korang sumer........