Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, March 5, 2009

AMIR YUSUF

Sape itu Amir Yusuf?? Aku x pernah jumpa dia.. Bahkan menyentuh dia pun aku x pernah… Cuma Yang aku Tahu, Amir Yusuf Baby Boy yang umur baru 8 bulan… Tapi, pjalan hidup dia penuh dengan cabaran… Aku kenal Amir Yusuf melalui blog ayah dia www.fajaril.net/blog . Dalam blog tu, bmacam macam kisah yang dicoretkan oleh seorang yang bergelar ayah… x dapat aku nak muatkan dalam blog aku nih.. Pada sesapa yg bkesempatan, jengukla blog ayah AMIR YUSUF.. Tiap kali aku jenguk blog tu, tiap kali tu lah air mata aku mesti gugur…

AMIR YUSUF,
Betapa kuatnya dikau, betapa tabahnya dikau menempuh satu demi satu dugaan dariNya.. Sabarla Amir Yusuf, kuatlah Amir Yusuf…


3 comments:

Adwindaa said...

huhuuuu sedih la cite amir yusuf tuh... dia sebenarnya ada komplikasi ape ek... tak sanggup nak baca sume sbb dh banjir dh...

~~ciklinn~~ said...

alahai sedihnyer citer dier... huhuhuhu

acu aza damia said...

Linda,

Macam2 komplikasi la... Since dari lahir sampai la nih.. Elok sini, sana lak sakit.. Sedey siot... Banjir dah bape kali dah bila haku bukak blog ayah dia tuh...