Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Wednesday, March 25, 2009

Assalamualaikum…

Arinih aku nak kongsi citer yang aku dah peramkan 2 ari… Ini semua dsebabkan oleh kesibukanku (ecececeh…) Betul la.. Haku sibuk 2 ari nih…

Meh sini aku nak story..

Malam isnin aritu, balik aje hubby aku dr keje, hubby aku ajak aku g makan kat kedai makan dekat2 ngan area umah kitorang.. Jalan kaki jek sbb dekat sangat.. Sementara tgh tggu makanan, haku pun bawak la Damia g kedai DVD nak le tengok kot2 ader DVD Upin & Ipin… Ngehngehngeh… Damia mmg gemar nengok citer upin & Ipin.. Haku perasan masa 1st time dia tengok citer tuh masa kat JB, kezen dia Irsyad yang pasang citer tuh.. Tuu… Dia, kenmain mengadap…

Berbalik pada kisah aku ngan Damia kat kedai DVD tu.. Haku pun tperasan la DVD Upin & Ipin Istimewa Raya… Terus aku tunjuk kan kat Damia… Damia pegang DVD tu, nengok Cover DVD tu kenmain bkerut kerut muka dia.. Pastu dia tsengih sengih n cakap "Tul..Tul…ha..tul..tul" Haku x perasan ape2 sbb aku ingat dia dok cakap bahase dia.. Bila dia ulang banyak2 kali pastu angguk2 kan pale dia, baru aku teringat Feberet words Upin & Ipin “Betul betul betul….” Terus aku gelak besau kat kedai DVD tu.. Sampai budak kat kedai DVD tu kata “Haiyaa.. ini budak kecik pun tau ka itu Upin & Ipin…”

Sampai ari ni kalo aku teringat jek mesti aku rase cam nak tgelak…

Sekian citerku pasal Damia ;P


1 comment:

~~ciklinn~~ said...

betul3... budak2 mmg sukakan..anak2 linn tiap2 hari duk layan citerr tu sampai naik jemu linn layan..