Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Tuesday, March 17, 2009

Damia's weekend...

Meh cni nengok gambo damia menghabiskan cuti ujung minggunyer...


**Damia kat Jusco Balakong.. Ms nih ibu ngan ayah tgh bsantapan... Baiknye Damia kan..?? X kaco ayah & ibu eat...


**Damia kat dalam keta on d way nak g umah Makndak Selayang... Ade Bday party Kak Syakirin....


** Macam nak baca berita jek Damia nih....



**Damia dok kat atas pangku paknyah.. Tgh ngadap citer Upin & Ipin....


**Serius nyer muka Damia....


**Oleh kerana Damia xbrani nak bdiri sendiri, tpaksalah bdiri ngan bantuan Kak Minsha masa nak nyanyi lagu Happy Birthday utk Kak Ke'in....


** Ni la birthday Girl tuh, Nur Syakirin.... Cousin Damia.. Happy Birthday Kak Ke'in....



5 comments:

~~ciklinn~~ said...

wahbagusnya ini budak damia.... elok jer ha duk kat car seat tu... kalau anak linn adalah 2 minit senyap nyer...

acu aza damia said...

hehe..

Damia asalkan perut kenyang, pampers x basah or xde "yak cuk", insyaallah dok la dier dndiam kat car seat tuh...

Tapi, kengkadang, datang gak angin dier tanak dok kat situ...
;P

kuizikel said...

baru nak ckp, elok je dok kat car seat tu.. sungguh behaved damia ni la.. comellllllllllllllll

acu aza damia said...

TQ TQ TQ... (WHAAA.. MAKIN KEMBANG IDUNG IBU DAMIA YG SEMEMANGNYER DAH KEMBANG NEH...)

NGEH NGEH NGEH...

Nora said...

lebih teruja plak tgk kek spongebob yg besau tuh! hihihihi...