Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Wednesday, March 4, 2009

GERAM!!!!! #$%^&%$#@

Weh.. Aper kes...??? Listing blog kengkawan haku dah terpadam...!! Saper ade jawapannyer.. Bagik tau la kat haku yg rabunz IT neh... Huwaaaaaaaa.....


2 comments:

Adwindaa said...

ish2 cian... ne la masukkan balik... lin pun penah jd camtu... heheh atas kegatalan tangan sendiri... ter'delete' dh ne key in balik...... heheheh

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

sbb tukar layout blog la ni hlg tu..mmg biasa jadi mcm tu..