Our Happy Marriage Life

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Yang Sulungssss.....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Yang Kedua.....

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

About Me

My photo
Haku dah kahwin n setakat ni dikurniakan 2 org cahaya mata... Kedua-duanya Gegurl.... Yang Kakak namanya Damia Batrisya Dan Si Adik Auni Firas nama dia.. Aku ni Happy go Lucky, sempoi, Easy going... Gud listener.. Nyampah ngan org yg busuk ati, yang kecoh x tentu pasal, Busy body, Suka nak Compare "mengompare" paling aku jaki... So, pada sape yg menjenguk blog aku neh, harap u all enjoy ngan corat coret merapu aku.. Bukan ape.. Just wanna share every little thing yg happy, sedih, tension dalam idup aku seharian dgn kengkawan, family n alam sekitar... So, welcome to my blog!

Thursday, March 26, 2009

Damia dah 1 tahun 2 bulan arinih....



Arini Damia dah genap 1 Tahun 2 Bulan..

Perkembangan Damia:-

1. Berat Damia dah 9.3kgs
2. Dah pandai kata “Nak” kalo nampak makanan or ape2 aje yang dia berkenan
3. Dah boleh jalan patutnya, tapi self confident xdek ag so ibu ngan ayah le yang
kene pimpin tangan dia everytime dia nak menjelajah satu umah or g jenjalan…
4. Kuat beremosi. Tau bila ibu marah dia, (x marahpun, saje jek menyakat). Event
Iklan or drama kat TV yang sedih2 pun Damia akan tumpang sedih…
5. Dah pandai tunjuk tummy n nose bila ibu tanya.
6. Kalau Damia nampak kasut dia, cepat2 dia hulur kaki nak soh org pakaikan…
7. Kalau dengar azan kat TV Damia letak tangan kat telinga (Macam tukang azan tu….)
8. Goyang2 kan badan kalo dengar laku yang rancak2.. Iklan TV3 yang paling dia suka
siap nyanyi2 ag.. (guna bahase dia la…)

Seronok tengok Damia membesar… Hope anak ibu jadi anak yang soleh, bijak, dengar kata & penyabar… Love you so much my little princess!! Mmuuah!


4 comments:

~~ciklinn~~ said...

seronokkan tgok perkembangan anak2... hishh linn rasa mcm nak baby jer lagi... sbb seronok tgok perkembangan budak besar2 nie..

Adwindaa said...

iklan tv3... nape ek sume budak suka iklan tuh... satu lagi iklan sure heboh... adwan yg rini 6 bulan pun lau iklan tv3 gerenti menoleh tg tv... tgh nenen leh stop sat... anyway... mmg best bila dpt tgk anak membesar depan mata kan...

Nora said...

cantiknya anak dara nih.. dah beso dah :)

eiza in the house.. said...

happy belated besday comei syg..sori lmbt wish..:)